Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Last of Us: Διαφορετικά τα αρχικά πλάνα για την ιστορία της Tess (video)

Τόσο στο video game, όσο και στην τηλεοπτική μεταφορά του The Last of Us, λίγα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για την Tess, που υποδύεται η ηθοποιός Anna Torv. Όμως, στο podcast για το δεύτερο επεισόδιο, οι συνδημιουργοί Neil Druckmann και Craig Mazin, έκαναν αναφορά στο πως θα ήθελαν να αφηγηθούν το παρελθόν της, ώστε να μάθουμε περισσότερα για την ηρωίδα.

Σύμφωνα με τα αρχικά πλάνα, η Tess είχε οικογένεια. Σύζυγο και γιό πριν φτάσει στη Βοστώνη. Όμως αυτοί οι δύο μολύνθηκαν. Τον άνδρα της τον σκότωσε, όμως δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο και στον γιό της. Έτσι λοιπόν τον κλείδωσε σε ένα υπόγειο και θεωρητικά ακόμα ζει, ως Clicker.


Υπήρχαν δύο ιδέες. Η μία να κλείσει η πόρτα του υπόγειου και να ακούγονται δυνατοί θόρυβοι, οι άλλη να μοιραστεί η Tess την ιστορία της με τον Joel και την Ellie. Όμως, τόσο ο Mazin όσο και ο Druckmann φαντάστηκαν ότι αυτό το παρασκήνιο θα δημιουργούσε μια αντιπαράθεση μεταξύ της Tess και του Joel.

"[Η Τες] είναι αρκετά γενναία ώστε να τολμήσει να ελπίζει", δήλωσαν οι συνδημιουργοί, σημειώνοντας ότι αυτό είναι κάτι που ο Τζόελ αρνείται προς το παρόν να κάνει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*